Victas Utrecht

We zijn de grootste aanbieder van verslavingszorg in Midden Nederland. Mensen die problemen hebben met verslaving kunnen hier terecht evenals de mensen uit hun omgeving. Het aanbod van Victas is zeer divers, preventieactiviteiten, klinische en ambulante behandeling, reclasseringsactiviteiten, casemanagement, maatschappelijk herstel en nazorg. Ons motto: willen, werken, winnen!

Willen, werken, winnen

Je moet willen veranderen. Vervolgens is het hard werken, samen met onze medewerkers. Dan kun je jezelf terugwinnen op de verslaving. Elke overwinning –hoe klein ook- is iets om trots op te zijn en te delen.

Onze website: www.victas.nl

Werken bij

Bij Victas werk je met circa 600 professionals op verschillende locaties. Vanuit ons nieuwe gebouw op de ABC-straat (Utrecht) werken we volgens het principe van ‘het nieuwe werken’ activiteiten- en resultaatgericht. Het gaat in ons vak om motivatie. Werken in de verslavingszorg is cliŽnten professioneel, onbevooroordeeld en effectief benaderen en motiveren. Samen met collega’s motiveer je cliŽnten hard te werken om zichzelf terug te winnen op de verslaving. We zijn trots op elke overwinning, hoe klein deze ook is.

Arbeidsvoorwaarden

Victas valt onder de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg en is aangesloten bij PFZW-pensioenfonds. We hebben een aantrekkelijk Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.

CAO-GGZ†(opent in nieuw venster)

Leren bij

Bij Victas is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Wij bieden verschillende werk-leertrajecten aan. Momenteel zijn er werk-leertrajecten voor GZ-psychologen, Verpleegkundig specialisten en leerling verpleegkundigen.

Ook bieden we (HBO) stageplekken aan op de gebieden verpleegkunde en agogische beroepen.

Het gaat in ons vak om motivatie. Werken in de verslavingszorg is cliŽnten professioneel, onbevooroordeeld en effectief benaderen en motiveren. Samen met collega’s motiveer je cliŽnten hard te werken om zichzelf terug te winnen op de verslaving. We zijn trots op elke overwinning, hoe klein deze ook is.

Vacatures

Verpleegkundige

Victas Utrecht

Opleidingen

Er zijn geen opleidingen gevonden.

Locaties

Victas Woerden

Bezoekadres


Woerden

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Social Media