Reinaerde

Reinaerde is de zorgorganisatie in de regio Utrecht die zich richt op kinderen, jeugd en volwassenen. Voor een brede groep mensen die ondersteuning nodig heeft, wil Reinaerde een optimale kwaliteit van bestaan bereiken.†

Als medewekers, leerling of stagiair†van Reinaerde geef je, in overleg met de cliŽnt en zijn vertegenwoordigers, ondersteuning en zorg op maat bij werk, dagbesteding en wonen. Daarbij biedt Reinaerde specialistische ondersteuning en scholing. Reinaerde is ťťn van de grotere zorgaanbieders in de regio.†

Reinaerde werkt vanuit zijn eigen visie. We werken met ons hoofd en vanuit ons hart. Reinaerde, dat is mensenwerk.

Ben jij een betrokken professional of professional in opleiding? Ga je voor een baan met afwisseling en mogelijkheden voor ontwikkeling van jezelf? Maak dan kennis met Reinaerde, dť zorgorganisatie in de regio Utrecht.
Als medewerker, leerling of stagiair bij Reinaerde ondersteun je mensen in hun dagelijks leven. We zoeken flexibele en ondernemende mensen met inlevingsvermogen.


Werken bij Reinaerde

Reinaerde heeft regelmatig vacatures voor allerlei functies bij ťťn van de vele locaties in de provincie Utrecht. Op de website van Reinaerde vind je een overzicht van de actuele vacatures. Je kunt ook een gratis vacatureabonnement nemen zodat je automatisch op de hoogte wordt gesteld van nieuwe vacatures bij Reinaerde. Klik hier om je vacatureabonnement te activeren.

Meer informatie over werken bij Reinaerde:
Reinaerde Arbeidsbemiddeling
sollicitaties@reinaerde.nl


Leren bij Reinaerde
Reinaerde leidt graag en goed mensen op voor werk in de zorg. Er zijn diverse mogelijkheden: leerling, zij-instroom en stagiair.†Op de website van Reinaerde lees je meer over deze mogelijkheden. Hier staat ook een†overzicht van de actuele opleidingsmogelijkheden.

Meer informatie over leren bij Reinaerde:†
Reinaerde†Praktijkopleiding
praktijkopleiding@reinaerde.nl

Vacatures

Opleidingen

Er zijn geen opleidingen gevonden.

Locaties

De Biltse Grift

Bezoekadres

Steve Bikostraat 334 tm 338
3573 BH Utrecht

De Lijsterbes

Bezoekadres

Lijsterbesstraat 62
3434AD Nieuwegein

Reinaerde

Bezoekadres

Europalaan 310
3526 KS Utrecht

Reinaerde Atelier De Loeff

Bezoekadres

Loeff Berchmakerstraat 12
3512 TD Utrecht

Reinaerde Dagcentrum de Ontmoeting

De Ontmoeting biedt activiteiten en werkzaamheden die zijn afgestemd op de individuele vragen en mogelijkheden van de cliŽnt. Het dagprogramma biedt zorg en ondersteuning op maat. De activiteiten zijn gevarieerde en gericht op sfeer, ontmoeting, beleving , samenwerking en op ontwikkeling en zelfstandigheid in een voorspelbare structuur. De gedragskundige, muziektherapeute, bewegingsagoog, fysiotherapie en logopedie geven ondersteuning.

Bezoekadres

Duizend Roeden 4
3901 KA Veenendaal

Reinaerde Dagcentrum De Regenboog

Bezoekadres

Trompplein 2
3951 CR Maarn

Reinaerde De Heivlinder

Heivlinder 12 en 30 zijn twee moderne grote huizen in de wijk Parkwijk in Utrecht. De woningen zijn bedoeld voor jong volwassenen die willen leren om zelfstandiger te worden en mogelijk in de toekomst meer op zichzelf gaan wonen. Op de begane grond is de gezamenlijke woonkamer, keuken, twee grote zit-slaapkamers en ťťn badkamer. Op de tweede en derde verdieping zijn nog eens twee zit-slaapkamers en ťťn badkamer. Alle kamers hebben een wastafel, keukenblokje en een televisie- , telefoon- en internetaansluiting. De cliŽnten betalen deze kosten zelf. De zit- slaapkamer biedt ruimte voor een koelkast, magnetron, waterkoker en koffieapparaat. Ieder huis heeft een afgesloten tuin en schuur.

lees verder

Bezoekadres

Heivlinder 12
3544 DM Utrecht

Reinaerde de Meridiaan

Bezoekadres

Tiranastraat 25
3404 CH Ijsselstein

Reinaerde Eetatelier Houten

De werkzaamheden die cliŽnten kunnen doen zijn verdeeld in drie categorieŽn: de keuken, de afwaskeuken en de bediening. In het eetcafť wordt gewerkt met een menu van de kaart De cliŽnten bedienen ook de klanten van Eetatelier. De cliŽnten in de afwaskeuken doen de afwas en houden het eetcafť schoon.

lees verder

Bezoekadres

Het Rond 86
3995 DM Houten

Reinaerde IJsselveld Oost

Bezoekadres

Tiranastraat 25
3404 CH Ijsselstein

Reinaerde Kindercentrum De Ster

Sommige kinderen met een ontwikkelingsachterstand of beperking zijn het beste op hun plek op een kindercentrum. De Ster in Vleuten is ťťn van de kindercentra van Reinaerde Kinderen & Jeugd.

In een kindercentrum kunnen kinderen terecht voor dagopvang. Hierbij ligt op het leren van praktische en sociale vaardigheden. Communicatie met het kind staat centraal. Door regelmaat, structuur en intensieve begeleiding ontwikkelen kinderen zich. Ieder in zijn eigen tempo en naar zijn eigen mogelijkheden.

Bezoekadres

Teunisbloemlaan 46
3452 CB Vleuten

Reinaerde kopieerservice De Boemerang

Bezoekadres

Ivor Novellostraat 5
3543 EE Utrecht

Reinaerde locatie Wijde Doelen

Bezoekadres

Biltstraat 333
3572 AS Utrecht

Reinaerde Reigerlaan

Bezoekadres

Reigerlaan 5
3721 CT Bilthoven

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Social Media